Реєстрація /

У спальних районах Києва потрібно будувати нові дитсадки через активне нове будівництво 

Вже почали нове будівництво.

Густонаселені райони на околицях Києва потребують нових сучасних дитячих садків.

Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

«Спальні райони розширюються, на околицях будується багато нових житлових будинків, а відтак з’являється багато молодих сімей із дітьми. Необхідно «розвантажувати» наявні дошкільні заклади будівництвом нових дитячих садочків», – заявив Вячеслав Непоп.

Завершення будівництва одного із дитячих дошкільних закладів на вул. Радунській, 5-Б заплановано в жовтні цього року. 

Під час інспекції будівельного майданчика Вячеслав Непоп також звернув увагу на необхідність благоустрою прилеглої до садочка території.

«Необхідно не лише вкласти плиткою підхід до садочка, але й подбати про освітлення й озеленення навколишньої території», – підкреслив заступник голови КМДА.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело