Реєстрація /

Киянам пообіцяли швидше реагувати на відключення світла


Створили «Мобільні бригади».

ДТЕК Київські електромережі розпочав застосовувати програмний комплекс «Мобільні бригади». Він ефективно планувати роботу 133 ремонтних бригад столичних енергетиків. Завдяки IT-додатку енергетики можуть на 15% швидше виконувати ремонти на мережі, а отже скоротити час перебування киян без світла під час аварійних відключень.

За підрахунками фахівців енергокомпанії, завдяки застосуванню «Мобільних бригад» щодня кожна ремонтна бригада економить годину власного робочого часу. Цей час використовується для ремонтів, а не для заповнення журналів звітності.

«Завдяки новому IT-рішенню наші працівники можуть, в середньому, на 15% швидше ліквідовувати аварії. Відпадає потреба у паперових нарядах та погодженнях. Ремонтним бригадам не потрібно зайвий раз зідзвонюватись із диспетчером. Достатньо відмітити в мобільному додатку початок робіт та зафіксувати факт їх виконання», – зазначив виконувач обов’язків генерального директора ДТЕК Київські електромережі Денис Бондар.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше ДТЕК Київські електромережі до кінця 2020 року повністю реконструює кабельну електричну лінію на столичному масиві Відрадний, що у Солом’янському районі Києва. Замість старого кабелю фахівці компанії прокладуть більш потужний новий. Реконструйована мережа прослужить багато років та забезпечить мешканців району та соціально значущі об’єкти столиці стабільним та безперебійним електропостачанням.

Джерело