Реєстрація /

Киянам показали відео того, як ремонтують вулицю Мислославську

Роблять капітальний ремонт.

Столиця продовжує оновлювати застарілу інфраструктуру, і в місті вже розпочали цьогорічний дорожній сезон. Зокрема, капітально ремонтують вулицю Милославську на Троєщині.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу і показав відео з будмайданчика.

«Незважаючи на кризу, спричинену пандемією, столиця продовжує оновлювати застарілу інфраструктуру – дороги, шляхопроводи, інші важливі об’єкти. У першу чергу ті, що не ремонтували по 30-40 років. Київ уже розпочав дорожній сезон. Зокрема, в березні приступили до капітального ремонту на вулиці Милославській на Троєщині. Цю дорогу не оновлювали 37 років, відтоді, як побудували!» – повідомив Віталій Кличко. 

Роботи відбуваються на ділянці в понад 1 км – від вулиці Радунської до вулиці Бальзака. 

«Хочу зауважити, що це довгоочікуваний ремонт для мешканців Троєщини. Адже вони неодноразово зверталися і до мене особисто, і до міських служб. На оновленій ділянці вулиці буде не тільки нове асфальтне покриття, а й основа дороги. Щоб вона після ремонту прослугувала ще довго», – наголосив мер столиці.

Читайте також: Ціни на нерухомість в Україні після карантину: що змінилося і чи варто купувати зараз

Раніше повідомлялося, що Київська міська рада може розглянути нові правила розміщення кіосків у столиці.

Проект рішення передбачає можливість прибрати близько 70% МАФів у Києві до 2024 року. У документі мова йде про МАФи, які псують зовнішній вигляд міста і заважають комфорту громадян. Кіоски повинні бути прибрані з територій біля станцій метро, ​​біля зупинок громадського транспорту і ті, які розташовані вздовж основних транспортних магістралей.

Джерело