Реєстрація /

Киянам показали як будують садочок на Троєщні

Побудували 3 поверхи.

Киянам показали, просувається будівництво нового дитячого садочку на вулиці Радунській на Троєщині.

«Розпочали будівництво цього року. І вже звели три поверхи та на 70 відсотків верхній технічний поверх.

Плануємо відкрити садок у серпні 2020 року», – сказав мер Києва Віталій Кличко.

Розрахований заклад дошкільної освіти на 260 місць – 14 груп. Це буде сучасний, гарний садок – з басейном, спортивними та актовими залами, кабінетами логопеда і психолога. Будівля буде повністю енергоефективною, з сучасними системами вентиляції та опалення. Все освітлення в садку – енергозберігаюче. В приміщенні встановлять бойлери.

Територія садочка буде облаштована та озеленена для прогулянок та ігор дітей на свіжому повітрі.Кошторисна вартість будівництва – 152 млн. грн. На 2019 рік на будівництво дитсадка передбачено 61 млн. грн. З моменту початку будівництва виконано робіт на майже 36 млн. грн.

«Після завершення всіх робіт у цьому дитсадку ми розпочнемо поруч будувати нову школу. Адже школа дуже потрібна цьому мікрорайону. Наразі тривають роботи з розробки проектно-кошторисної документації», – додав мер Києва.

детсаддетсаддетсаддетсаддетсад

Читайте також: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

Раніше повідомлялося, що у чотирьох дошкільних установах встановили сонячні колектори, що дозволяють виробляти теплову енергію для підігріву води. Загалом у Києві за останні три роки провели комплексну термомодернізацію 28 шкіл та дитсадків, зменшивши у них споживання енергії майже вполовину.

Джерело