Реєстрація /

Киян запевнили, що десятки спеціальних бригад щодня ліквідують аварії на тепломережах

Роботи проводять комунальники.

У Києві протягом останнього тижня виявили та ліквідували 308 пошкоджень на теплових мережах. Ще на 127 ділянках тривають роботи. Загалом у Києві працює 29 аварійно-відновлюваних бригад комунального підприємства «Київтеплоенерго» та 5 допоміжних бригад.

Про це повідомили у КМДА.

В автопарку підприємства більше ніж 250 одиниць спеціальної техніки та механізмів. Спеціалісти працюють у  цілодобовому режимі.

Чиновники стверджують, що наразі відсутнє гаряче водопостачання лише у тих мікрорайонах, де були виявленні пошкодження теплових мереж. 

У столиці ліквідовано понад 5 тис. пошкоджень, замінено понад 20 кілометрів найбільш зношених ділянок трубопроводів. Роботи з підготовки теплоенергетичного господарства столиці до зими виконані, і технічно Київ готовий розпочати опалювальний сезон.

Про це заявив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко.

Опалювальний сезон розпочнеться, як тільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме +8 С.

На підготовку до опалювального сезону органи місцевого самоврядування в Україні витратили 11,4 млрд. грн., з яких біля 7 млрд грн. – на дороги місцевого значення і біля 4 млрд. грн. – на підготовку інженерних мереж, систем водопостачання і ремонт житлового фонду.

Стаття по темі: «Утепляємось» за рахунок держави: що для цього потрібно?

Джерело