Реєстрація /

До квітня відремонтують 5 приймальних відділень у лікарнях Київської області


Вже відремонтували 7.

На Київщині капітально відремонтували сім приймальних відділень в опорних лікарнях. Ще на п’яти об’єктах роботи планують завершити навесні.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації.

Очільник обласної державної адміністрації Василь Володін під час селекторної наради з представниками міських рад і районних державних адміністрацій уточнив, що роботи вже успішно завершили в Білоцерківській лікарні №2, Бориспільській багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування, а також Броварській, Вишгородській, Іванківській, Макарівській і Миронівській центральних районних лікарнях.

«Із колегами та підрядниками доклали всіх зусиль, щоб вчасно завершити роботи з модернізації семи приймальних відділень на Київщині. Ми не просто зробили ремонти, а й встановлюємо на об’єктах нове сучасне обладнання. Завдяки цьому люди зможуть отримувати якісні медичні послуги в комфортних умовах», – зазначив Василь Володін.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

При цьому роботи тривають ще в п’яти приймальних відділеннях. Йдеться про Обухівську, Переяславську, Фастівську та Тетіївську центральні районні лікарні, а також Ірпінську центральну міську лікарню.
Перед підрядниками поставили задачу завершити реконструкцію та капітальні ремонти на цих об’єктах цьогоріч до квітня.

Раніше подачею кисню у столиці вже обладнали понад 3100 ліжок для хворих на коронавірус. Усього місто на сьогодні підготувало 4000 ліжок.

Джерело