Реєстрація /

ДАБІ просить усі питання вирішувати дистанційно

На час карантину прийому не буде.

З метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України Держархбудінспекцією вжито обмежувальні та карантинні заходи.

Зокрема, до 03 квітня 2020 року буде обмежено доступ до адміністративної будівлі і службових приміщень Держархбудінспекції та її територіальних органів усім особам, окрім працівників.

Відтак на цей час скасовується проведення особистого прийому громадян посадовими особами Держархбудінспекції, а також обмежуються будь-які контакти працівників ДАБІ із відвідувачами.

Залишити звернення громадяни можуть на офіційному вебсайті Держархбудінспекції у розділі «Громадська приймальня» – «Написати звернення», або надіславши його на електронну пошту:
-         public@dabi.gov.ua (відділ звернень громадян та доступу до публічної інформації);
-          dabi@dabi.gov.ua (приймальня Держархбудінспекції)
 

Поштова адреса для листування із центральним апаратом Держархбудінспекції: 01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26.

Контактні телефони та поштові адреси територіальних органів ДАБІ опубліковано на сайті Держархбудінспекції у розділі «Про ДАБІ» – «Структурні підрозділи ДАБІ».

Крім того, у доступних місцях у всіх адміністративних приміщеннях Держархбудінспекції та її територіальних органів розміщено скриньки «Для звернень громадян», де кожен може залишити відповідну кореспонденцію.

Стаття по темі: Реструктуризація боргу за комунальні послуги: покрокова інструкція

Раніше повідомлялося, що мер столиці України Віталій Кличко оголосив про початок карантину в Києві з 12 березня. До кінця місяцу в Києві будуть проводитися протиепідеміологічні заходи у зв'язку поширенням коронавіруса в Європі і світі.

Джерело