Реєстрація /

Чиновники розповіли, на які будівельні проекти витратять 428 мільйонів гривень

Гроші надійдуть у столицю з Держфонду регіонального розвитку.

Столичні чиновники розповіли на які проекти витратять гроші з Державного фонду регіонального розвитку. 

«Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України на реалізацію проектів та інвестиційних програм передбачило місту Києву 428,5 млн. грн. із Державного фонду регіонального розвитку. По 10% із цієї суми згідно з вимогами Бюджетного кодексу України буде спрямовано на проекти з розвитку спортивної інфраструктури та підвищення енергоефективності навчальних та медичних закладів», – повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Таким чином, по 42,8 млн. грн. буде виділено на реконструкцію легкоатлетичного манежу школи вищої спортивної майстерності на просп. Павла Тичини, 18 у Дніпровському районі Києва та на фінансування робіт із термомодернізації чотирьох навчальних закладів у Святошинському та Деснянському районах столиці.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

«До рейтингового переліку проектів, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2019 році, увійшли перехідні об’єкти: будівництво ділянки Великої Окружної дороги в Оболонському районі столиці, реставрація державного спеціалізованого мистецького навчального закладу Київська дитяча школа мистецтв № 2 ім. М. І. Вериківського, реконструкція дюкерних переходів через річку Дніпро, перша черга будівництва насосної станції першого підйому на Бортницькій станції аерації, реконструкція кількох загальноосвітніх шкіл, а також новий об’єкт – будівництво автомобільної дороги на ділянці між вул. О. Довбуша та Броварським проспектом», – зазначив Микола Поворозник.


 

Джерело