Реєстрація /

Бортницька станція аерації закупила нове обладнання для поліпшеної роботи

Інвестували 6 млн. грн.

ПрАТ «АК «Київводоканал» купило комплект механічної решітки для очищення стічних вод і комплекс системи аерації. Ці спецмашини будуть поставлені за адресою Бортницької станції аерації. Обійдуться вони майже в 6 млн гривень.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

Обидва договори передбачають поставку спецмашин протягом 30 робочих днів з дня письмової заявки замовника за адресою Бортницької станції аерації – вул. Колекторна, 1 у Дарницькому районі Києва.

Стаття по темі: Ціни на нерухомість в Україні після карантину: що змінилося і чи варто купувати зараз

Раніше повідомлялося, що киянам показали, як виглядатиме Бортницька станція аерації після реконструкції. Також ПрАТ «АК «Київводоканал» як замовник реалізації проекту оголосив міжнародний тендер на вибір генеральної підрядної організації для виконання будівельних робіт із реконструкції Бортницької станції аерації.

У столиці триває підготовка до реконструкції Бортницької станції аерації. Презентували проєкт реконструкції станції. 

«У результаті комплексної реконструкції якість очищення стічних вод відповідатиме вимогам директив Євросоюзу, а також буде вирішено проблему розповсюдження неприємного запаху в Дарницькому районі», – сказав генеральний директор ПрАТ «АК «Київводоканал» Дмитро Новицький.

Джерело