Реєстрація /

Біля Сінного ринку реконструюють сквер (фото)

Ініціатори - місцеві мешканці.

На вулиці Бульварно-Кудрявській, 29, недалеко від місця, де раніше знаходився Сінний ринок, планують реконструювати сквер. Проект реконструкції розробили самі жителі вулиці.

Про це повідомила депутат Київради Ольга Балицька.

Запропонований жителями проект передбачає висадку нових дерев і рослин, установку нових гойдалок, спортивного тренажера, пісочниць та вбудованих батутів. При цьому, розроблений громадою проект дозволить заощадити гроші міського бюджету.

За словами Балицької, проект скверу повинні перевірити і підтримати профільний департамент КМДА і районна адміністрація. Також необхідно вирішити питання про незаконно побудованих гаражах на території цієї ділянки.

Читайте також: Як карантин змінив ринок нерухомості: результати опитування

«Перші кроки ми з помічниками вже зробили. Звернення із запитами щодо інформації, яка потрібна для розгляду цього питання на комісії Київради, вже направлено. Про подальші дії обов'язково буду повідомляти», – додала депутат.

скверсквер

Раніше повідомлялося, що у Шевченківському районі знищили сквер. До 2015 року цю ділянку орендувала у міста релігійна громада мормонів (Церква Ісуса Христа святих останніх днів). Мормони отримали її у 2005 році для зведення молитовного будинку з недільною школою – але за умови, що будівництво буде завершено впродовж трьох років після укладення договору.

Джерело