Реєстрація /

Біля кінотеатру «Жовтень» відкрили капітально відремонтований сквер


Всі роботи завершили.

Завершено капітальний ремонт скверу на площі перед кінотеатром «Жовтень». Там повністю оновили тротуари та доріжки, облаштували їх декоративною плиткою. У сквері встановили й автоматичну систему поливу, нове освітлення, поставили нові лави, урни для сміття. А також здійснили повну реконструкцію фонтану.

Водограй складається із чаші діаметром 7 метрів та з двох рингів, один із яких підіймає воду на висоту струменя 2,5 метри, а другий – на 1,5 метри. Встановлено також нову систему фільтрації та знезараження води. Увечері фонтан підсвічуватиметься різними кольорами.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Тепер у сквері є нові дитячий і спортивний майданчики. Також у спекотні дні тут працюватиме рамка для розпилювання води. 

Раніше повідомлялося, що «Київзеленбуд» візьме на свій баланс сім земельних ділянок на Русанівці і через два-три роки на місці цих пустирів можуть бути створені сквери.

Крім того, комісія з питань найменувань КМДА підтримала найменування безіменного скверу на розі вулиці Сурикова та Повітрофлотського проспекту на честь Бориса Нємцова. Поряд зі сквером знаходиться Посольство РФ в Україні.

 

Сквер возле кинотеатра «Жовтень»
Сквер повністю обновили.

 

 

Сквер возле кинотеатра «Жовтень»
У сквері є дитячий майданчик.
Джерело