Реєстрація /

Як буде виглядати кінотеатр «Лейпциг» після реконструкції

Опублікували проект.

У Києві відремонтують кінотеатр «Лейпциг» і за 6,7 млн. гривень до кінця поточного року повинні провести капремонти фасаду та приміщень.

До кінця жовтня поточного року підрядник має відремонтувати козирок будівлі, облицювати ступені плиткою, обробити фасад штукатуркою, відремонтувати декоративні елементи і вентиляційну шахту. Ціна договору – 4,57 млн. гривень.

Другий договір – на проведення капремонту приміщень кінотеатру. Підряднику доручено до кінця поточного року виконати демонтажні роботи, вивезти сміття, після цього облаштувати нове покриття стель, стін і підлоги. А також замінити в будівлю системи водопостачання, каналізації, виконати електромонтажні роботи. У перелік його робіт входить також облаштування пандуса і санвузла для маломобільних груп. Вартість робіт складе 2,12 млн. гривень.

Всього на ремонт кінотеатру «Лейпциг» передбачено 10 млн. гривень.

кинотеатр лейпцигкинотеатр Лейпциг

Стаття по темі: Нові будівельні норми України: ще багато роботи

Раніше повідомлялося, що опубліковані нові державні будівельні норми щодо закладів культури, які вдосконалили вимоги евакуації людей при проектуванні кінотеатрів та інших культурно-розважальних закладів з глядацькими залами в складі торговельно-розважальних центрів. А саме, був переглянутий необхідний час для здійснення безпечної евакуації людей з цих приміщень у випадку надзвичайних ситуацій.

Джерело