Реєстрація /

Назвали найбільш комфортні житлові комплекси Києва

Оновили рейтинг.

Стали відомі найбільш якісні об'єкти нерухомості Києва за результатами другого кварталу року. Рейтинг комфортності житлових комплексів склала компанія «Євро-рейтинг».

У рейтингу беруть участь 107 житлових комплексів, які зводять 26 забудовників. У порівнянні з 1 кварталом рейтинг розширено за рахунок включення нових проектів (51 житловий комплекс) і нових забудовників (16 компаній).

В окремих категоріях відбулися істотні зміни. У класі житла «економ» лідерами стали: забудовник – «Київміськбуд» і житловий комплекс «Академ Парк» (забудовник – «Укрбуд»).

У класі житла «комфорт»: забудовник – «Інтергал-буд» і житловий комплекс «Комфорт Таун» (забудовник – «К.А.Н. Девелопмент»).

У класі житла «бізнес»: забудовник – UDP і житловий комплекс «Central Park» (забудовник – «К.А.Н. Девелопмент»). У класі житла «еліт»: забудовник – UDP і його житловий комплекс «Бульвар Фонтанів».

За підсумками 2-го кварталу 2016 року переможцями зведеного рейтингу залишилися: «К.А.Н. Девелопмент» (найкраща компанія-забудовник) і житловий комплекс «Бульвар Фонтанів» (забудовник – UDP).

Раніше повідомлялося, що складено рейтинг комфортності новобудов Києва.