Реєстрація /

Покупці нерухомості у Києві були активні у липні

Капіталовкладення виросли.

Протягом липня 2016 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 26 млн. 279 тис. дол. США, що на 23% вище показників червня. Кількість угод зросла на 12%.

Про це повідомила Генеральний директор АН «Благовіст» Галина Мельникова.

Найбільше у липні продали квартир, вартістю 50-100 тис. дол. – 45%. Сегмент до 50 тис. дол. зайняв частку 30% від загальної кількості угод. Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками липня склала 25%.

У самому доступному ціновому сегменті купувалися переважно 1-2-кімнатні квартири в Дарницькому, Дніпровському, Солом'янському, Голосіївському, Оболонському, Святошинському і Печерському районах.

Найбюджетнішим об'єктом, проданим у липні, стала частина будинку, площею 42 кв. м у Солом'янському районі з 4-ма сотками землі за 20 тис. дол.

Ще одним з найбільш доступних варіантів була 1-кімнатна квартира на Борщагівці по вул. Картвелішвілі, площею 32 кв. м з меблями за 21 тис. дол.

В середньому ціновому сегменті продавалися переважно 1-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Дніпровському, Печерському, Солом'янському, Святошинському, Шевченківському, Подільському, Оболонському районах.

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. була представлена ​​об'єктами у Голосіївському, Дарницькому, Печерському, точково в Шевченківському і Солом'янському районах. В даному сегменті продавали в основному 2-3-кімнатні квартири.

Найдорожчим об'єктом, реалізованим у липні в рамках цього сегмента (до 250 тис. дол.), стала 3-кімнатна квартира площею 123 кв. м в новому будинку на пр. Героїв Сталінграда в Оболонському районі. Об'єкт з якісним ремонтом, зі всіма необхідними меблями і технікою продали за 248 тис. дол.

Раніше повідомлялося, що за останній місяць квартири на Печерську не подешевшали.