Реєстрація /

Багато вулиць в Києві перекриють через велогонку

Став відомий графік обмеження руху.

На вихідних, 28 і 29 травня, в столиці буде перекрито для проїзду транспорту частину вулиць, по яких пройдуть маршрути традиційної міжнародної велогонки Race Horizon Park 2016.

«Ми врахували інтереси жителів Києва і вирішили, що вони не повинні відчувати незручності в п'ятницю, тому перенесли маршрут першої гонки з Голосіївського району за місто – в район Одеської траси і смт Чабани. Тому в п'ятницю, 27 травня, яка є повноцінним робочим днем ​​для киян, перекриття доріг в зв'язку з гонкою в центрі Києва не буде», – пояснює Олександр Башенко, глава оргкомітету велогонки Race Horizon Park і президент Федерації велоспорту України.

Перша з трьох одноденних велоперегонів пройде по так званому олімпійському кільцю, між смт Чабани, селами Вітою-Поштовою і Кругликом 27 травня, п'ятниця. Маршрут: заправка «КЛО», вул. Кірова, вул. Машинобудівників, вул. Шевченко, вул. Кругліцкая, вул. Витянська, вул. Садова, Велотрек. Ці вулиці частково будуть перекриті на час велогонки, з 9:00 до 14:00.

У суботу, 28 травня, автомобільний рух буде обмежено в центрі Києва з 8:00 до 18:00 на Європейській площі, вул. Хрещатик, вул. Велика Васильківська, вул. Заміська, вул. Антоновича, вул. Либідська.

У неділю, 29 травня, велосвято завершиться в Солом'янському районі третьою велогонкою і перекривати дороги будуть з 8:00 до 14:00 по вул. Миколи Грінченка, вул. Кіровоградська, пр. Лобановського, вул. Андрія Головка, вул. Солом'янська, вул. Протасов Яр.

Крім того, повне перекриття руху автотранспорту 29 травня (неділя) буде в Вишгородському районі Київської області на ділянці траси смт Димер (вул. Горького, 42) – с. Сухолуччя (вул. Миру, 2) з 12:00 до 15:00.

Раніше повідомлялося, що на бульварі Шевченка обмежать рух.