Реєстрація /

4 червня на станції метро «Вокзальна» розпочнеться плановий капітальний ремонт ескалатора № 2

Ремонт триватиме до 30 серпня 2024 року.

У вівторок, 4 червня, на станції метро «Вокзальна» розпочнеться плановий капітальний ремонт ескалатора № 2, що триватиме до 30 серпня 2024 року. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Ескалатори, введені в експлуатацію разом із пуском станції метро «Вокзальна», майже 64 роки перевозять пасажирів столичної підземки. Пробіг ескалатора № 2 складає більше 150 тисяч кілометрів. Тож відповідно до регламенту ескалатор потребує капітального ремонту.

У межах цих робіт фахівці повністю розбирають механізм, проводять заміну зношених запчастин та інші необхідні роботи. Спеціалісти «Київського метрополітену» докладають максимум зусиль і проводять усі необхідні роботи з утримання та експлуатації обладнання попри складну кадрову ситуацію на підприємстві.

Також повідомляємо, що порушення пасажирами правил користування, зокрема потрапляння особистих речей в елементи ескалатора або жбурляння монет задля розваги, може вивести ескалатор із ладу. Закликаємо пасажирів дотримуватися правил поведінки на ескалаторі та дбайливо ставитися до обладнання столичної підземки.

Нагадаємо, що наразі також триває капітальний ремонт на станції метро «Шулявська».

Раніше повідомлялося, що «Київський метрополітен» витратить 11,4 мільйона гривень на аварійно-рятувальне обслуговування.

Джерело