Реєстрація /

У Святошинському районі «Київтеплоенерго» відремонтувало магістральний трубопровід

Відремонтували тепломережу.

«Київтеплоенерго» продовжує підготовку тепломереж до наступного опалювального сезону. Так, на вулиці Тулузи, що в Святошинському районі столиці, фахівці замінили зношену ділянку трубопроводу.

Як повідомляє комунальне підприємство, від роботи магістральної тепломережі діаметром 700 мм залежить теплопостачання всього мікрорайону на Борщагівці.

Тепломережа введена в експлуатацію у 1981 році та пропрацювала вже понад 40 років. Періодично тут виявляли пошкодження, які спричиняли перебої в теплопостачанні. Щоб мінімізувати відключення тепла взимку, аварійна бригада «Київтеплоенерго» замінила частину пошкодженого трубопроводу. Між двома теплокамерами проклали нову сталеву трубу, виконали її утеплення та гідроізоляцію.

Технологічне перемикання дозволило не призупиняти послугу постачання гарячої води клієнтам під час виконання робіт.

Завдяки ремонту тепломережі підвищиться надійність теплопостачання для 100 багатоповерхівок, 16 закладів соціальної сфери та 12 відомств.

Нагадаємо, слідкувати за новинами житлово-комунального господарства столиці, дізнатися інформацію про енергозбереження, міські сервіси, доступні програми капітальних ремонтів багатоквартирних житлових будинків можна в Telegram-каналі Київ Комунальний.

Раніше повідомлялося, що вакантність на офісну нерухомість у столиці все ще не вийшла на довоєнний рівень.

Джерело