Реєстрація /

Депутати підтримали створення скверу Небесної сотні

Земельну ділянку не забудують.

Земельна ділянка на вул. Михайлівській 24-26 залишається для скверу Небесної Сотні. Депутати Київради підтримали рішення про припинення договору оренди земельних ділянок від 30.03.2007 року з ТОВ «УКРінвестресурс».

«Минулого року активісти та місцеві мешканці своїми силами та за власні кошти облаштували тут сквер Небесної Сотні. Однак, за рішенням суду плани щодо будівництва залишалися в силі. Сьогодні міська влада підтримала громадськість та унеможливила забудову скверу», – розповів керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Він також зауважив, що проект рішення був розроблений із детальним урахуванням документації та ґрунтовним вивченням питання.

Серед причин припинення договору – систематична несплата оренди, значна кількість скарг від громадян, невиконання товариством умов договору оренди щодо облаштування об’єкта у строки, встановлені проектною документацією.

Зауважимо, що ділянки призначалися для реконструкції та облаштування скверу, будівництва готельно-офісного комплексу з приміщеннями громадського, торговельного, соціального призначення, з наземними та підземним паркінгами.

Раніше повідомлялося, що заїзди в парки та сквери перекрили клумбами.