Реєстрація /

Стало відомо, скільки нових об'єктів вийшли на ринок в передмісті

Покупців приваблює ціна.

За січень-липень 2015 року ринок приміських житлових комплексів поповнився 19 новими проектами із загальним обсягом пропозиції квартир близько 4 тис. 500.

Про це повідомила Ярослава Чапко, директор компанії CDS.

«Незважаючи на високу конкуренцію, 71% нової пропозиції 2015 зосереджений вздовж Варшавського та Житомирського напрямків. У місті Ірпінь стартували продажі в 6-ти житлових комплексах. На Житомирському напрямку, відкрилися продажу в 5-ти новобудовах. У м. Бровари пропозиція поповнилася двома житловими комплексами, у Вишгороді – одним.

По Бориспільському напрямку в с. Гора почалося будівництво однієї новобудови. У с. Гатное (Одеський напрямок) на ринок вийшло відразу два житлових комплекси.

Серед ключових переваг новобудов передмістя виділяють: доступну ціну – приміські житлові комплекси пропонують квартири за ціною нижче на 25-30%, ніж у новобудовах на околицях спальних районів Києва. Також покупців приваблює комфортний формат – як правило, це 5-9 поверхові проекти з малометражними плануваннями і власною інфраструктурою на території комплексу, сусідство з лісом або озером. При відсутності природних зон, на території містечок створюють комфортні упорядковані зони відпочинку для мешканців.

Раніше повідомлялося, що ринок житла в передмісті – один із найперспективніших.