Реєстрація /

Покупцям найбільше подобаються елітні квартири в трьох районах столиці

На придбання дорогих квартир витрачають мільйони.

На придбання столичної нерухомості, вартість якої стартує від 250 тис. дол., у березні цього року витратили 4 млн. 585 тис. дол. Про це повідомили в аналітичному центрі агентства нерухомості Park Lane.

За підсумками місяця частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 6%.

У структурі ринку елітної нерухомості в перший місяць весни квартири зайняли 70%. Перевагу покупці віддавали апартаментам у Печерському, Шевченківському та Оболонському районах столиці.

У центральній частині Шевченківського району квартири площею від 120 кв. м в нових будинках і старому житловому фонді розподілилися приблизно 50/50. Популярністю користувалися вулиці О. Гончара, Б. Хмельницького, Дмитрівська, Кудрявський узвіз. Середня ціна квадратного метра склала 1 тис. 700 дол./кв. м.

У Печерському районі купувалися переважно квартири з ремонтом в сучасних будинках. Лідерами цього району стали вул. Щорса, Старонаводницька. Площа придбаних квартир від 80 до 130 кв. м, вартість 2 тис. 400-2 тис. 700 дол. кв./м.

В Оболонському районі покупців цікавила парна сторона просп. Героїв Сталінграда. Тут купувалися апартаменти з вишуканим ремонтом площею 120-150 кв. м за ціною від 2 тис. до 2 тис. 300 дол./кв. м.

Раніше повідомлялось, що в столиці продовжують купувати елітну нерухомість