Реєстрація /

Біля 38 гектар земель під Києвом повернули державі

Землю передали до цього в приватні руки.

 

Порядку 38 гектар земель під Києвом повернули державі
Землю передали до цього в приватні руки.
Суд визнав недійсними держакти на право власності на земельні ділянки загальною площею 38 га , розташовані на території МАЙДАНІВСЬКИЙ сільради Бородянського району.
Як повідомили в прес -службі прокуратури Київської області , загальна вартість ділянок складає більше 10 млн. 700 тис. грн.
Проведеною перевіркою встановлено , що Бородянська райдержадміністрація видала 19 громадянам державні акти на право власності на земельні ділянки із земель , що перебувають у користуванні Державного підприємства « Радгосп« Майданівський ».
Так як жодної заяви від державного підприємства про відмову від користування земельною ділянкою в райдержадміністрацію не надходило , така передача державних земель у приватну власність прямо суперечить вимогам Земельного кодексу України .
За результатами виконання зазначеного судового рішення державі повернуто незаконно відведені землі .

Суд визнав недійсними держакти на право власності на земельні ділянки загальною площею 38 га, розташовані на території Майдановської сільради Бородянського району.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Київської області, загальна вартість ділянок складає більше 10 млн. 700 тис. грн.

Проведеною перевіркою встановлено, що Бородянська райдержадміністрація видала 19 громадянам державні акти на право власності на земельні ділянки із земель, що перебувають у користуванні Державного підприємства «Радгосп «Майданівський».

Так як жодної заяви від державного підприємства про відмову від користування земельною ділянкою в райдержадміністрацію не надходило, така передача державних земель у приватну власність прямо суперечить вимогам Земельного кодексу України.

За результатами виконання зазначеного судового рішення державі повернуто незаконно відведені землі.

Раніше повідомлялось, що землю на березі Азовського моря повернули державі.