Реєстрація /

Найдешевші квартири Києва

Яку квартиру можна купити в столиці, маючи скромний бюджет?

Сьогодні на ринку нерухомості Києва – широкий вибір квартир для покупців з різним бюджетом. Зокрема, є вибір і у тих, в кого досить обмежені фінансові можливості. ІАП «Столична нерухомість» склав рейтинг найдоступніших київських квартир, які сьогодні виставлені на продаж.

За словами експертів, квартири за низькою ціною продають дуже швидко і тут покупцеві потрібно приймати рішення про покупку оперативно.

«Від початку експозиції таких об'єктів до їх продажу в середньому проходить 1-2 тижні. Тому якщо ріелтор рекомендує покупцеві приймати рішення швидко, то це не тому, що він хоче швидше продати цей об'єкт, а тому, що така пропозиція дуже швидко знаходить свого покупця і поки людина буде роздумувати квартиру можуть купити», – каже Галина Мельникова, директор АН «Благовіст».

ІАП «Столична нерухомість» вибрав по три найдешевших реальних пропозиції (ціна і опис квартири відповідають дійсності, об'єкт дійсно виставлений на продаж) серед одно-, дво- і трикімнатних квартир. З цих 9 об'єктів по 2 варіанти розташовані в Голосіївському, Деснянському (Лісовий масив) і Святошинському (Борщагівка) районах. І по одній квартирі географічно прив'язані до Дарницького, Подільського (Виноградар) і Солом'янському районах. Таким чином, не вдалося знайти бюджетних варіантів в центральних – Шевченківському і Печерському, а також в Оболонському та Дніпровському районах.

Найдешевші однокімнатні квартири

1. Квартира в Деснянському районі на вул. Мілютенка, 44.

Ціна: 23 тис. 500 дол. (1 тис. 68 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на другому поверсі, становить 22 кв. м, житлова площа – 10,2 кв. м, площа кухні – 4,8 кв. м.

У квартирі старий ремонт, при цьому можливий продаж з меблями.

Будинок - панельний.

2. Квартира в «хрущовці» у Подільському районі, по вул. Світлицького, 23-А.

Ціна: 24 тис. дол. (836 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на другому поверсі, становить 28,7 кв. м, житлова площа – 14,9 кв.м, площа кухні – 6,4 кв. м.

Квартира продається з косметичним ремонтом.

 

3. Квартира в новому будинку в Голосіївському районі по вул. Дмитра Луценка, 10.

Ціна: 24 тис. дол (855 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на другому поверсі, становить 28,1 кв. м, житлова площа – 10 кв.м, площа кухні-їдальні – 17 кв. м.

У квартирі розведена електрична проводка, каналізація та водопровід, є точкове освітлення. Житло розташоване в новому житловому кварталі. Будинок – панельний.

 

 

Найдешевші двокімнатні квартири

1. Квартира в «хрущовці», розташована в Солом'янському районі, на вул. Новгородська, 4.

Ціна: 27 тис. дол. (863 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на п'ятому поверсі п'ятиповерхового будинку, становить 31,3 кв. м, житлова площа – 21,28 кв.м, площа кухні - 4,6 кв. м.

Квартира зі старим ремонтом, але утеплена з фасаду.

 

2. Квартира у будинку на стадії будівництва. Розташована в Дарницькому районі, на вул. Крушельницької, 15.

Ціна: 29 тис. 200 дол. (521 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на 15 поверсі 26-поверхового будинку, становить 56 кв. м, житлова площа – 33,3 кв.м, площа кухні – 8,1 кв. м.

Забудовник – «Житлоінвестбуд-УКБ», планована здача будинку в експлуатацію – другий квартал 2016 р

У квартирі передбачено: вхідні двері; балконні двері металопластикові з 2-камерним склопакетом; вікна металопластикові з 2-камерним склопакетом, підвіконням і відливом; в кімнатах, коридорах і кухні – цементно-піщана стяжка; затирка швів стін та внутрішніх перегородок; встановлено унітаз, умивальник і змішувач вітчизняного виробництва; радіатори алюмінієві; електролічильники вітчизняного виробництва. Станції метро «Позняки» і «Харківська» розташовані в 10 хвилинах від будинку.

 

3. Квартира у новому будинку в Коломийському провулку в Голосіївському районі.

Ціна: 27 тис. 700 дол (540 дол. за кв. м).

Загальна площа квартири, розташованої на 15 поверсі 15-поверхового будинку, становить 51,3 кв. м.

Квартира розташована у ЖК «Васильківський». Виконана стяжка на підлозі, є панорамні вікна, радіатори, закритий двір, парковка, паркінг, поруч: школа, садок, магазини, парк, 5 хвилин пішки до станції метро «Васильківська».

 

 

Найдешевші трикімнатні квартири

1. Квартира розташована в Деснянському районі, на пр. Лісовому 17-А.

Ціна: 39 тис. 500 дол. (653 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на 8 поверсі 9-поверхового будинку, становить 60,5 кв. м, житлова площа – 41 кв. м, площа кухні – 7 кв. м.

Квартира в хорошому житловому стані, велика лоджія, якісні вхідні двері, санвузол роздільний.

Хороша транспортна розв'язка, поруч стоянка, дві школи перед будинком, дитячий садок за будинком, нові дитячі майданчики, супермаркети. Навколо зелений сосновий ліс, тінистий двір. До метро «Лісова» можна дістатися за 5 хвилин транспортом.

2. Квартира розташована в Святошинському районі, на бул. Ромена Роллана.

Ціна: 40 тис. дол. (676 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на 5 поверсі 9-поверхового будинку, становить 59,2 кв. м, житлова площа – 39,2 кв. м, площа кухні – 6,7 кв. м.

Квартира двостороння, не кутова, житловий стан, балкон – засклений, поруч Борщагівський ринок, 10 хвилин до гіпермаркету «Ашан».

 

3. Квартира розташована у Святошинському районі, на бул. Кольцова 15-А.

Ціна: 45 тис. дол. (763 дол. за кв. м)

Загальна площа квартири, розташованої на 7 поверсі 9-поверхового будинку, становить 59 кв. м, житлова площа – 42,7 кв. м, площа кухні – 7,3 кв. м.

В квартирі косметичний ремонт, санвузол роздільний, нова сантехніка, на кухні плитка, велика шафа в коридорі, вікна на зелений двір, чисте парадне, розвинена інфраструктура, поруч зупинки маршруток, швидкісний трамвай.

 

Фотографії об'єктів взяті з сайтів АН «Благовіст» і Park Lane.