Реєстрація /

Завершено реконструкцію парку на Русанівській набережній


Оновили інфраструктуру парку.

Завершено ремонтні роботи у частині парку на Русанівській набережній.

«Сьогодні впорядкована ще одна зелена зона – парк на Русанівській набережній, де раніше були хащі, занедбана територія. Русанівська набережна – це особливе місце не тільки для мешканців Дніпровського району, а й для усіх киян», – сказав мер столиці Віталій Кличко.

Він нагадав, що рік тому на Русанівському каналі повністю відновили комплекс із 12 світло-музичних фонтанів, здійснили благоустрій території.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Парк на Русановской набережной

У рамках капітального ремонту частини парку на Русанівській набережній, протяжність якої – 1,8 км, здійснили ремонтні роботи на 6 гектарах зеленої зони. Зокрема, в оновленому парку облаштували нові доріжки, встановили лави і урни, висадили новий газон.

Парк на Русановской набережной

За підтримки меценатів, якими стали місцеві підприємці – власники магазинів та ресторанів, встановили 100 хромованих стовпчиків для перешкоджання заїзду приватного автотранспорту на територію зеленої зони парку.

Парк на Русановской набережной

Капітальний ремонт парку здійснювали у 2017-2018 роках. Загальна вартість –  майже 24 млн. грн. 
За словами міського голови, наразі роботи з благоустрою на Русанівській набережній тривають і будуть завершені у наступному році. Зокрема, у 2019 році у парку облаштують систему поливу. Також протягом найближчих тижнів планують встановити новий спортивний майданчик.

Джерело