Реєстрація /

Забудовники не підвищуватимуть ціни в короткостроковій перспективі


Ціна буде прийнятною.

До липня велика частина забудовників намагатиметься стримувати ціни.

Таку думку висловила директор по маркетингу багатофункціонального житлового комплексу POLARIS Home&Plaza Анжеліка Саакян.

За її словами, на даний момент, не дивлячись на девальвацію гривні, більшість компаній зацікавлена в тому, щоб ціна для покупців була прийнятною.

«Я вважаю, що в умовах, що склалися перегляд цін не буде відповідати купівельним очікуванням. Існуючі ціни були встановлені ще в січні 2019 року, в них був закладений курс в 27-28 грн за долар. Тому на даний момент немає видимих ​​причин міняти цінники, мотивуючи цей крок девальвацією гривні», – розповіла Анжеліка Саакян.

Стаття по темі: Коли ринок нерухомості відновиться після карантину

Вона нагадала, що, починаючи з другої половини березня, деякі компанії впровадили спеціальні акції з фіксування курсу долара на позначці від 24,8 до 25,5 грн, щоб по максимуму залучити потенційних покупців, що зберігають свої заощадження в національній валюті. При цьому експерт вважає, що про ефективність подібних акцій можна буде судити вже після закінчення карантину або його істотного ослаблення, коли покупець повернеться на ринок.

Раніше повідомлялося, що у 2020 році терміни введення в експлуатацію споруджуваних ЖК в Києві можуть збільшиться в середньому на 3-6 місяців.

Джерело