Реєстрація /

Заборгованість населення Київської області за газ становить 104 мільйони гривень

Борги ростуть.

За оперативними даними, на 17 листопада заборгованість населення Київської області за надані послуги з доставки газу складає 104 млн 140 тисяч гривень з урахуванням плати за листопад.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби АТ «Київоблгаз».

Так, найбільша заборгованість накопичилася серед населення таких районів:

мешканці Києво-Святошинського району заборгували 31 млн 676 тис. гривень,

Васильківського – 8 млн 635 тис. гривень,
Броварського – 8 млн 197 тис. гривень,
Білоцерківського – 8 млн 153 тис. гривень,
Бориспільського – 7 млн ​​933 тис. гривень,
Фастівського – 5 млн 35 тис. гривень,
Обухівського – 3 млн 863 тис. гривень,
Вишгородського – 3 млн 820 тис. гривень,
Переяслав-Хмельницького – 2 млн 962 тис. гривень
Макарівського – 2 млн 484 тис. гривень.

«Своєчасна оплата послуги доставки газу – це гарантія безпеки споживача. Отримані кошти спрямовуються на роботу аварійно-диспетчерської служби «104», яка в режимі 24/7 гарантує безпеку всіх користувачів газу, пов'язану з роботою газових приладів. Постійно проводяться ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримання тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів», – відзначають в прес-службі.

Також повідомляється, що для оплати онлайн розроблені зручні сервіси. Завантажити рахунок дистанційно і оплатити послугу можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Нагадаємо, промислові споживачі можуть обирати постачальника природного газу та купувати у нього блакитне паливо за вільними цінами. 

Раніше повідодлялося, що у квітні 2020 року оптова ціна на газ для потреб населення знизилась до 2,9 грн за кубометр, що на 15% менше, ніж у березні та на 38%, починаючи з січня.

Джерело