Реєстрація /

За тиждень учасникам АТО виділили 802 земельні ділянки

Київська область – серед лідерів з кількості виділених ділянок.

За тиждень головними управліннями Держгеокадастру в областях прийнято 802 накази про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів.

Найбільше наказів про передачу земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності прийнято головними управліннями Держгеокадастру у Київській – 231, Житомирській – 163, Сумській – 85, Миколаївській – 67 областях.

За цей період головними управліннями Держгеокадастру в областях надано у власність учасникам АТО 570 земельних ділянок загальною площею 914 гектарів. Найбільше ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності надано у Житомирській – 123, Вінницькій – 63, Запорізькій – 56, Сумській – 54 областях.

Раніше повідомлялося, що Київська місцева прокуратура № 3 звернулася до Господарського суду столиці з позовною заявою про розірвання договору оренди та повернення територіальній громаді Києва земельної ділянки вартістю понад 4 млн. 400 тис. грн. по вул. Бальзака в Деснянському районі столиці. У 2006 році між Київрадою та приватним товариством укладено договір оренди ділянки для будівництва та експлуатації торговельного комплексу. Забудовник повинен був у 2009 році завершити будівництво та благоустрій території. Однак будівництво на ділянці не тільки не завершено, але навіть не розпочато.

Стаття по темі: Топ-5 інфраструктурних довгобудів Києва: чи є у них майбутнє?


 

Джерело

Теґи