Реєстрація /

За місяць у столиці демонтували більше тисячі нелегальних засобів реклами

Частину прибрали самі власники.



Протягом липня у столиці демонтовано 1 тис. 67 незаконних рекламних засобів, серед яких 753 одиниці демонтовано власниками.

«Реформа у розміщенні зовнішньої реклами стартувала минулого року: прийняті Правила розміщення зовнішньої реклами в Києві та впроваджена Схема розміщення саме наземної реклами. Проте, місто на цьому не зупиняється. Днями міський голова Віталій Кличко доручив мені як профільному заступнику та Управлінню з питань реклами КМДА розробити у стислі терміни схему розміщення реклами на транспорті. Ключовими засадами у розробці Схеми розміщення реклами на транспорті є заборона обклеювання мармура, заборона заклеювання вікон (на дверях вагону у тому числі) і дверей вхідної групи, виключити можливість обклеювання станцій-пам’яток. Тож, рухаємось далі», – прокоментував заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Стаття по темі: Попит на «гнучкі офіси»: коворкінги перетворилися на золоту жилу

Правила розміщення рекламних засобів у Києві уточнюють дозволені та заборонені формати конструкцій і їхні розміри. Кількість нульових зон, де реклама заборонена зовсім, теж збільшена.

Джерело