Реєстрація /

З 1 червня швидкісний трамвай на Борщагівці в Києві закриють

Обмеження діятимуть до 15 серпня.

Борщагівську лінію швидкісного трамвая в Києві комунальники планують закрити з 1 червня по 15 серпня 2021 року. Це пов'язано з виконанням ремонтних робіт на Індустріальному мосту.

Про це стало відомо з протоколу № 42 від 26 березня 2021 року за підписом на той час директора Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації Валентина Осипова.

Учасники зібрання обговорили питання влаштування гідроізоляції мостової споруди в межах трамвайного полотна і посадкової платформи станції «Індустріальна» під час виконання робіт. У зв'язку з цим розглядалася можливість:

• тимчасового обмеження руху на Борщагівській лінії швидкісного трамвая;
• демонтаж посадкової платформи на шляхопроводі і конструкцій вестибюля станції швидкісного трамвая «Індустріальна».

За результатами обговорення було вирішено доручити КП «Київпастранс» розробити і надати пропозиції до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА щодо альтернативних маршрутів руху громадського транспорту в зв'язку з тимчасовим закриттям трамвайного руху з 1 червня до 15 серпня 2021 року на лінії швидкісного трамвая від вул. Старовокзальної до Великої Кільцевої дороги в зв'язку з виконанням ремонтних робіт на Індустріальному шляхопроводі.

Читайте також: Ціни на квартири в Києві завершують 2020 рік зростанням

Раніше комунальники розповіли, які дороги ремонтують зараз у Києві.

Джерело