Реєстрація /

Як змінила графік руху Київська кільцева електричка до 12 серпня (схема)

Обмеження діють через будівництво.

Київська міська кільцева електричка змінює графік руху з 24 травня по 12 серпня через початок будівництва тунелю для з’їзду з нового Подільсько-Воскресенського моста. 

Про це овідомили у пресслужбі Kyiv City Express.

Вказується, що зміни у графіку руху Київської кільцевої електрички тимчасові.

Починається будівництво тунелю для з’їзду з нового Подільсько-Воскресенського моста, тож у період з 24 травня по 12 серпня графік руху Kyiv City Express в межах київського кільця буде зміненийі.

У робочі дні щогодини поїзди курсуватимуть повним кільцевим маршрутом. Пікові щопівгодинні рейси зранку та ввечері будуть здійснюватися тільки на дільниці Святошин-Вокзальна-Дарниця в обидві сторони.

движение транспортатранспорт

У вихідні дні рух поїздів буде обмежено на дільниці Почайна – Микільська Слобідка. Ці станції стануть кінцевими, відповідно доїхати, наприклад, з Сирця до Русанівки можна буде тільки південною частиною кільця через Святошин, Вокзальну і Видубичі.

Раніше повідомлялося, що у Київській області повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності вже відновили майже 17 тис. об'єктів. Основна частина, 15,3 тис. будинків, це приватні та багатоквартирні будинки.

Джерело