Реєстрація /

Вулицю Туполєва почнуть ремонтувати цього місяця

Йдуть підготовчі роботи.

Наприкінці липня розпочнеться реконструкція вулиці Туполєва. Завдяки реконструкції буде розширена проїжджа частина до 4-х смуг руху на всій протяжності вулиці, це дозволить перерозподілити транспортні потоки та відповідно зменшить кількість заторів. Також відремонтують тротуари, зроблять велодоріжки, модернізують систему зовнішнього освітлення тощо.

Про це розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

«Роботи з реконструкції вул. Туполєва матимуть масштабний характер. Будуть виконані роботи з перекладання інженерних комунікацій, зокрема, теплових та електричних мереж, побутової каналізації, водопроводу, газопроводу, мереж дощової каналізації. Тільки після завершення цих важливих підготовчих будівельних робіт будуть безпосередньо розпочаті роботи з ремонту дорожнього покриття», – розповів Густєлєв.

На сьогоднішній день на об’єкті триває підготовка, необхідна для початку виконання будівельних робіт. Повний комплекс робіт із реконструкції вул. Туполєва буде завершено у 2019 році.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Наразі у столиці на численних об’єктах відбуваються масштабні ремонтні роботи – це і просп. Академіка Палладіна, вулиці Академіка Заболотного, Алматинська, Сім’ї Кульженків, під’їзди до просп. Миколи Бажана (транспортні розв’язки біля станції метро «Осокорки», «Позняки», «Харківська»), закінчуються роботи на вулицях Ярославів Вал, Олени Теліги та Набережному шосе. Розпочато і до кінця літа будуть виконані роботи на вулиці Назарівській і на вулиці Генерала Родимцева.
 

Джерело