Реєстрація /

Всі елементи благоустрою в Києві приведуть до єдиних євростандартів

Рішення прийняли на засіданні комісії.

У Києві всі елементи благоустрою в Києві приведуть до єдиних євростандартів. Таке рішення було прийнято на розширеному засіданні колегії Київської міської державної адміністрації.

Контейнери та урни для сміття повинні бути встановлені на території кожної організації або установи, на вокзалах, ринках, пляжах, парках і скверах, а також у освітніх, медичних установ, у торгових об'єктів, входів до метрополітену, на зупинках громадського транспорту та в інших місцях масового перебування громадян.

На урнах повинна бути нанесена інформація про власника, користувача, балансоутримувача і номер його телефону, щоб кожен киянин міг висловити свої зауваження щодо стану об'єкта і території.

Крім того, при проведенні робіт на проїзній частині магістралей та вулиць в якості огорожі будуть використовуватися дорожні блоки з полімерних матеріалів.

Антіпарковочні стовпчики будуть двох видів: металеві та гумові. У разі контакту пішохода або авто з таким огорожею, вони не повинні бути зруйнованими або пошкодженими.

Раніше повідомлялося, що Київ став швидше реалізовувати інфраструктурні проекти.

Джерело