Реєстрація /

Вихід за станції метро «Святошин» ремонтуватимуть довше, ніж обіцяли

Ремонт триватиме до кінця року.

Ремонт виходу зі станції Київського метрополітену «Святошин» продовжили до 31 грудня. Відповідний наказ видав Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Роботи розпочали у лютому цього року і обіцяли завершити його до кінця жовтня 2018 року. На станції заплановано встановлення ліфтів для маломобільних груп населення. Для пасажирів організували додаткову зупинку тролейбуса.

Наразі виконано демонтажні роботи штукатурки та кахельної плитки у вестибюлі № 1 та прилеглому підземному переході, роботи із гідроізоляції колійних стін. Ведуться роботи зі штукатурення колійної стіни, облицювання керамогранітною плиткою стін вестибюлю та підземного переходу. Споруджуються шахти ліфтів біля виходів із підземного переходу № 2, 3 та платформенної частини станції, відбувається заміна кабельної продукції. Виконано заміну конструкцій сходових маршів на виході № 3, виконуються роботи із заміни конструкцій сходових маршів на виході № 2. Також ведуться демонтажні роботи на гранітних підлогах вестибюлю № 1 та підземного переходу.

Стаття по темі: Нові будівельні норми України: ще багато роботи

Джерело