Реєстрація /

Відремонтувати новий пішохідний міст, який пошкодили вандали, обіцяють протягом доби

Роботи вже розпочали.

Захисну скло-плівку, яку пошкодили вандали на двох елементах скляної підлоги нового пішохідного мосту, відновлять протягом доби.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Вандали пошкодили захисну скло-плівку на двох фрагментах скляної підлоги. Основне – гартоване скло – не постраждало.  І зараз ми це продемонстрували. Пошкоджені ж елементи замінять протягом доби. Але боляче, коли гарні об‘єкти страждають від «розваг» тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші», – сказав мер Києва.

Пешеходный мостПешеходный мост

Він звернувся до людей, яких було дуже багато на мосту, з тим, аби кияни повідомляли про відомі їм акти вандалізму в місті.

«Давайте боротися з цим разом. Адже всі гарні об‘єкти ми створюємо для мешканців Києва, для краси і комфорту нашого міста», –  сказав мер.

Пешеходный мост

Багатошарове гартоване скло, що встановлене під захисною скло-плівкою, – неушкоджене.
За словами експертів, які разом із мером перевіряли скляну поверхню, шкода, нанесена її елементам, заподіяна умисно.

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

Мер також зазначив,  що окрім камер спостереження, що встановлені на мосту,  додаткові засоби відеоспостереження встановлять і знизу, під мостом.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко зазначив, що ініціює перевірку всіх витрат на зведення мосту та суміжних з ним об’єктів.

Джерело