Реєстрація /

Від сьогодні і до 6 жовтня на просп. Володимира Івасюка транспорт курсуватиме зі змінами (схема)

Роблять ремонт дороги.

Із 29 вересня до 6 жовтня на просп. Володимира Івасюка на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Героїв полку «Азов» буде закритий рух тролейбусів. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Тролейбуси маршрутів №№ 24, 36 курсуватимуть від просп. Свободи та вул. Чорнобильської до вул. Левка Лук’яненка за власними маршрутами, далі – вул. Зої Гайдай – вул. Героїв Дніпра – просп. Володимира Івасюка – вул. Північна. Маршрути курсуватимуть під №№ 24-Д, 36-Д.

дорогаремонт дороги

На цей період буде організовано рух:

  • тимчасового автобусного маршруту № 34-К «Вул. Північна – ст. м. «Мінська», який курсуватиме – вул. Північна – просп. Володимира Івасюка – вул. Левка Лук’яненка;
транспорт

тимчасового автобусного маршруту № 34-ТР «Вул. Північна – ст. м. «Почайна», що курсуватиме за маршрутом тролейбуса № 34;

движение

тимчасового автобусного маршруту № 47-ТР «Вул. Милославська – ст. м. «Мінська», який рухатиметься за маршрутом тролейбуса № 47.

транспорт

Нагадаємо, що зміни в роботі громадського транспорту відбуваються у зв’язку з капітальним ремонтом просп. Володимира Івасюка на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Героїв полку «Азов».

Раніше повідомлялося, що попит на склади залишається активним, не дивлячись на війну.

Джерело