Реєстрація /

Вертолітний майданчик Януковича знову арештували

Суд заборонив проводити будь-які операції з об'єктом.

Голосіївський районний суду Києва ухвалив рішення арештувати і заборонити ТОВ «Амадеус Ко» розпоряджатися земельними ділянками і розташованими на ній будівлями конгрессно-виставкового центру «Парковий».

Про це стало відомо з рішення Голосіївського районного суду Києва.

Столична прокуратура подала клопотання про арешт майна і повідомила, що є ризики псування речового доказу, крім того існує суспільна небезпека. У зв'язку з чим, сторона звинувачення вважає, що саме накладення арешту з забороною користування і розпорядження зазначеним нерухомим майном і земельними ділянками надасть можливість проведення ефективного досудового розслідування, і забезпечить дотримання право громади і гостей міста на безпечні умови існування.

Також суд постановив передати зазначені земельні ділянки та нерухомість в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Стаття по темі: Завдяки новій системі ріелтори зможуть продавати нерухомість від забудовників

Раніше повідомлялося, що вертолітний майданчик, що належить ТОВ «Амадеус Ко» та розташований на Парковій дорозі, 16-А, намагаються повернути Віктору Януковичу.

 

Джерело