Реєстрація /

В Києві на Подолі замінять зношені труби для опалення та гарячої води

Нові мережі допоможуть зменшити втрати тепла

У Подільському районі Києва, на вулиці Маршала Гречка, замінять майже 700 метрів зношених труб на нові й сучасні. Про це повідомляє прес-служба КП «Київтеплоенерго».

«У Подільському районі, на вулиці Маршала Гречка, замінять майже 700 м зношених труб на нові й сучасні! Для опалення – це попередньо ізольовані труби, у яких термін безаварійної роботи 25 років. А для гарячої води – пластикові труби зі строком служби не менше 30-40 років. Нові мережі допоможуть зменшити тепловтрати і забезпечити надійне постачання послуг до 4 житлових будинків», – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві в мікрорайоні Татарка проводять масштабну реконструкцію застарілого теплового обладнання – міняють 1,3 км старих теплових мереж, встановлюють 8 теплопунктів у будинках та 3 нових центральних теплопункти.

Стаття по темі: «Утепляємось» за рахунок держави: що для цього потрібно?

Ці роботи дадуть змогу перепідключити 11 житлових будинків та одну школу від проблемної приватної котельні «Бонвояж» до районної котельні «Молодь» і вирішити багаторічну проблему старту опалювального сезону в цьому мікрорайоні.

Джерело