Реєстрація /

«Укрпошта» здає в оренду тисячі квадратних метрів в центрі Києва

Оголошено тендер.

ПАТ «Укрпошта» оголосило тендер на оренду 1 тис. 510 кв. м площ на першому поверсі в будівлі Головпоштамту в Києві з окремим входом під розміщення відділення інтернет-супермаркету.

Як повідомляється в системі електронних аукціонів ProZorro.Sale, початкова ціна лота становить 760 тис. грн./міс., мінімальний крок аукціону – 40 тис. грн. Термін дії договору – 60 місяців, при цьому комунальні платежі сплачуються окремо згідно з показаннями фактичного використання.

Згідно з документацією, для оренди пропонується фасадне приміщення з окремим входом з Майдану Незалежності та доступом до об'єкту 24/7. Додатково з 7:30 до 21:00 можливий доступ до об'єкта оренди через центральний вхід будівлі Головпоштамту.

Стаття по темі: Як підготувати квартиру для оренди в Києві: 3 поради для власника

«В рамках проектів підвищення ефективності використання площ, передаються в оренду не тільки вільні приміщення, але також переглядається функціональне використання зайнятих площ по всіх 5 тис. 500 будівель і споруд «Укрпошти». Зараз на ProZorro виставляється право оренди 1 тис. 500 м першого поверху в Головпоштамті. Крутіше місця не буває», – заявив директор по нерухомості і інфраструктури «Укрпошти» Дмитро Сенниченко.

Він також зазначив, що головний зал Головпоштамту восени буде модернізований.

Джерело