Реєстрація /

У житловому комплексі Spas Sky відкрився демонстраційний поверх*

У житловому комплексі Spas Sky, який зводиться корпорацією «Укрбуд» на одній з найстаріших вулиць Подолу Спаській, відкрився демонстраційний поверх. Тепер майбутні мешканці можуть особисто переконатися в якості оздоблювальних матеріалів, ознайомитися з дизайном і колірною гамою коридорів, побачити, в якому вигляді будуть здаватися квартири, подивитися варіанти планувань, оцінити якість дверей і вікон.

Клубний будинок Spas Sky розташований в пішій доступності від Контрактової площі, в декількох хвилинах ходи від набережної Дніпра. При зведенні будинку крім традиційної для «Укрбуду» червоної керамічної цегли використовується мармур, натуральний камінь, керамограніт. Зараз фахівці «Укрбуду» займаються облицюванням фасаду та завершують встановлення мідної покрівлі, а також вже приступили до монтажу ліфтів виробництва фінської компанії KONE.

Фото: ub.com.uaФото: ub.com.ua

На кожному поверсі житлового комплексу будуть розташовані лаунж-зони, квартири верхніх поверхів мають тераси. Крім того, власники житла в Spas Sky без додаткових витрат зі свого боку стануть першими володарями інноваційної системи розумного будинку CLAP, якою будуть обладнані всі квартири.

Фото: ub.com.ua

*PR-матеріал компанії

Теґи