Реєстрація /

Клубний будинок Spas Sky введений до експлуатації*

Житловий комплекс Spas Sky, розташований в Подільському районі столиці, отримав сертифікат про готовність до експлуатації. Будівельні роботи завершені з жорстким дотриманням заявлених строків, повідомляє прес-служба будівельної корпорації «Укрбуд».

Клубний будинок «Spas Sky» збудований на одній з найстаріших вулиць Подолу Спаській. Він розташований в пішій доступності від Контрактової площі та в декількох хвилинах ходи від набережної Дніпра. Комплекс вирізняється оригінальними архітектурними рішеннями, продуманими плануваннями, високими стелями та високоякісними оздоблювальними матеріалами.

Загалом на дев’яти поверхах будинку розмістилися 76 квартир – від одно- до чотирикімнатних, а також дворівневі. Передбачені лаунж-зони на кожному поверсі будівлі, ліфт, який веде у власний підземний паркінг, консьєрж-сервіс, охорона території. Крім того, власники житла в Spas Sky без додаткових витрат зі свого боку  стануть першими володарями  інноваційної системи розумного будинку  CLAP , якою буде обладнана кожна квартира.

*PR-матеріал компанії

Джерело

Теґи