Реєстрація /

У Святошинському районі вирішують питання проблемного трафіку

Міська влада створить тимчасовий альтернативний об'їзд.

Необхідність в найкоротші терміни знайти рішення для об'їзду вулиці Обухівської, яка в години пік перевантажена і стоїть в пробках, стоїть дуже гостро. Питання обговорювали на зустрічі заступника голови КМДА Дмитра Давтяна, профільних транспортних фахівців, представників дорожнього сервісу та патрульної поліції з жителями прилеглих будинків.

Про це повідомляє прес-служба Київської адміністрації.

«Ми отримали чимало звернень від мешканців будинків про те, що вузька і не пристосована до жвавого трафіку вулиця в ранковий і вечірній час буквально стоїть. Це, безумовно, створює незручності і для водіїв, і для людей, які живуть тут. Крім того, це загрожує безпеці руху, тому ми повинні оперативно відреагувати», – прокоментував Дмитро Давтян.

«Трапляється так, що жителі сусідніх будинків не можуть домовитися між собою. Хтось застосовує радикальні дії, перекриваючи «робочий» проїзд бетонними плитами. Однак це рішення створює незручності для інших вулиць, які теж не пристосовані до зростаючого транспортного потоку. Жителі міст навколо Києва використовують такі вулиці, як Обухівська, щоб швидше, минаючи основні пробки, дістатися до столиці. Навряд чи це можна назвати оптимальним рішенням для всіх», – сказав заступник голови КМДА.

Для безпеки і зручності, підкреслив він, фахівці домовилися про створення альтернативного об'їзду по більш широкій вулиці Чорнобильській, як тимчасове рішення, а в перспективі – добудову повноцінної об'їзної дороги.

Раніше повідомляли, що на Київщині може з'явитися перша концесійна дорога

Джерело