Реєстрація /

У столиці добудуть довгобуд у Святошинському районі

Проект скорегували.

Міська влада затвердила скоригований проект будівництва багатоповерхових житлових будинків на вулиці Сім’ї Сосніних, 4-А у Святошинському районі, що дасть змогу завершити будівництво та ввести в експлуатацію «довгобуд». Вже є розпорядження КМДА.

Будівництво дозволить забезпечити ошуканих киян новим житлом, відкрити соціально-побутові приміщення та додаткові паркомісця.

У 2004 році на замовлення ТОВ «Київвисотбуд» було розроблено проект зведення зазначених житлових будинків, проте через два роки будівництво призупинили. 

Вказаним коригуванням проекту передбачено: зміну поверховості житлових будинків та кількості квартир, облаштування механізованих підземних паркінгів № 2 та № 3, завершення будівництва підземного паркінгу № 1, заміну існуючого утеплення житлового будинку «А» на утеплення мінераловатними плитами, приведення рішень з інженерного забезпечення об’єкту у відповідність до чинних будівельних норм, виділення черг будівництва та пускових комплексів, визначення кошторисної вартості залишків робіт.

Читайте також: Реєстрація місця проживання в Україні за новими правилами: як впливає на ринок нерухомості

Джерело