Реєстрація /

У Голосіївському районі введуть в експлуатацію школу-довгобуд


Відновлено будівельні роботи.

У Києві відновлять роботу школи-довгобуду  І-ІІІ ступенів № 151 на вул. Лісничій.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський.

«У такому густонаселеному районі як Голосіївський є гостра необхідність у нових освітніх закладах, оскільки старі переповнені на понад 150%. Складна історія школи № 151 триває з 2006 року, проте у 2007 роботи із будівництва було призупинено. Наразі у школі виконують другу чергу будівельних робіт. Після їхнього завершення учні отримають нову спортивну та актову зали, їдальню, бібліотеку, на які у районі чекають 12 років. Сподіваюся, що роботи завершимо цьогоріч», – зазначив Валентин Мондриївський.

Перший пусковий комплекс було введено в дію у 1999 році. Частина класів обладнана за концепцією «Нової української школи». Уже закуплено сучасні дидактичні матеріали, меблі-трансформери, необхідне обладнання для початкових класів.

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

«Протягом цього року місто ставить перед собою завдання завершити будівництво ще двох закладів. Зокрема, сьогодні триває друга черга реконструкції старого корпусу школи № 23 у Деснянському районі. Також після 24-річної перерви завершено роботи у школі № 334 Дарницького району», – сказав Мондриївський.
 

Джерело