Реєстрація /

У парку «Позняки» розпочалося будівництво

Будують нову поливо-зрошувальну систему.

У парку «Позняки» в Дарницькому районі розпочали будівництво поливо-зрошувальної системи, яка охопить площу близько 5 га та буде розбита на 27 зон.

Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

Завершити будівництво поливо-зрошувальної системи мають у 2021 році.

Керування поливом повністю автоматизують. Зокрема, забір води для зрошення парку здійснюватиметься з озера за допомогою насосної станції. Цього року заплановано змонтувати насосну станцію і магістральні трубопроводи, запустити в роботу допоміжний насос та облаштувати дві зони поливу.

Окрім цього, у 2020-2021 роках у парку «Позняки» відремонтують систему освітлення. Передбачено встановити 213 опор: замість традиційних – сучасні LED-світильники з оптимальним оптичним розподілом.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело