Реєстрація /

У парках встановили арки, які розпилюють воду

Так буде менш спекотно.

Синоптики прогнозують ще тиждень спеки, саме тому підприємства КО «Київзеленбуд» на зелених територіях встановили 17 арок, що розпилюють воду.

Арки розташовані у парку імені Максима Рильського у Голосіївському районі; парках «Перемога», озера Тельбін, «Аврора» у Дніпровському районі; «Відрадному» та імені Островського у Солом’янському районі; парках «Молодіжному» та «Деснянському» у однойменному районі; парку ім. Т. Шевченка у Шевченківському районі; Маріїнському і Хрещатому парках у Печерському районі; скверах на вулицях Щекавицькій та Петра Сагайдачного у Подільському районі; на проспекті Перемоги, 97 біля адміністрації Святошинського району, а також на вул. Маршала Тимошенка біля адміністрації Оболонського району.

Усі арки виконані з деревини, взятої з аварійних дерев після санітарної рубки. На них встановлено по 10 форсунок для розпилення води. Усі арки підключені до систем поливу парків.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше у Київській міськдержадміністрації дали старт будівництву очисних споруд озера Райдужного в Дніпровському районі Києва і благоустрою його пляжу. На фільтрацію водойми і роботи на прилеглій до нього території за два роки зі столичного бюджету збираються витратити 34 млн. грн. На озері побудують очисні споруди і впорядкують навколишню територію.

Джерело