Реєстрація /

У КМДА повідомили, скільки будинків побудують для постраждалих від афери «Еліта-Центр»

Будуватимуть у різних районах.

На сьогодні проведено інвестиційні конкурси та укладено договори про будівництво житлових будинків із виділенням квартир для «елітівців» на вулиці Милославській, провулку Платонівському, на перетині вулиць Здолбунівської та Тепловозної, на розі вулиць Лук’янівської та Глибочицької, вулиці Оноре де Бальзака (вулиця Польова).

Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

В означених об’єктах заплановано передати потерпілим 183 квартири. При цьому будівництво на Здолбунівській (100 квартир) заблоковане через конфлікт із місцевими протестувальниками, і статус ділянки лишається відкритим.

Ще на десятьох ділянках, які були визначені для будівництва житла потерпілим, із різних причин неможливо реалізувати проекти.

Раніше повідомлялося, що продовжується пошук додаткових земельних ділянок для будівництва житла постраждалим від афери «Еліта-Центр». З 24-х ділянок, які були передбачені для такого будівництва у 2006 році, частина вже оформлена під сквери та парки і забудові не підлягає. Більше того, навіть призначені під забудову ділянки блокуються місцевими активістами, як це сталося з ділянкою на вулиці Здолбунівській.

Стаття по темі: Види шахрайства під час продажу квартири: як не стати жертвою аферистів

Джерело