Реєстрація /

У Києві за 17 млн ​​грн продані три приміщення на вул. Інститутській

Фонд держмайна реалізував майновий комплекс ДП «Центр-Сервіс»

У четвер, 18 березня відбувся аукціон з продажу майнового комплексу держпідприємства «Центр-Сервіс». Три приміщення площаею в 770 кв.м. в серці столиці були продані за 17,3 мільйонів гривень (більше 610 тис доларів).

«Три нежитлових приміщення в самому центрі Києва – в урядовому кварталі, між Офісом Президента і Верховної Радою України», – так описує об'єкт торгів Фонд держмайна, який проводив приватизацію.

За повідомленням, ФДМУ за лот змагалися три підприємця. В результаті торгів ціна за комплекс зросла на 20%– з 14 до 17,3 млн грн. Тобто ціна за квадратний метр склала 22 467 грн/кв.м або близько 800 долл/кв.м.

Йдеться про нежитлові приміщення в будинку по вул. Іністітутская, 16. Будівля знаходиться практично навпроти Нацбанку України і через дорогу від комплексу будівель Кабміну. Будинок відомий тим, що перед ним розбитий сквер, де встановлено пам'ятник оперному співаку, герою України Анатолію Солов'яненку.

Продажа нежилых помещение в Киеве

Раніше Фонд держмайна виставив на продаж майновий комплекс виправній колонії під Києвом, розташованої на 6 гектарах землі. Стартова ціна була заявлена ​​на рівні 220 млн грн.

Джерело