Реєстрація /

У Києві відремонтують 180 котелен

Готуються до зими.

Під час підготовки до опалювального сезону 2021/2022 енергетики проведуть поточні ремонти обладнання 183 районних та квартальних котелень у всіх районах Києва.

Про це інформує КП «Київтеплоенерго».

На теплоджерелах проведуть діагностику, обслуговування та ремонт водогрійних котлів, відновлять їх обмурування, відремонтують системи горіння, перевірять стан газо- і теплопроводів, димових труб, насосного та іншого обладнання, що працює для генерації та транспортування тепла.

Сумарно районні та квартальні котельні за опалювальний сезон виробляють до 40% загального обсягу теплоенергії в Києві. У зоні їх обслуговування близько 5 тисяч житлових будинків.

«Міжопалювальний період для нас не менш «гарячий», ніж опалювальний сезон. До початку холодів ми повинні підготувати усе обладнання і мережі. Головна мета ремонтної кампанії – забезпечення сталої безаварійної роботи теплопостачального комплексу взимку», – зазначив Василь Деревицький, директор СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго».

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Нагадаємо, що Фонд енергоефективності отримав 282 заявки від ОСББ на участь в програмі «Енергодім». За попередніми підрахунками, загальна вартість цих проектів складає 1,9 млрд грн, з яких ґрантова частина — близько 1,35 млрд грн.

Джерело