Реєстрація /

У Києві відремонтують 760 внутрішньоквартальних доріг


Більше всього відремонтують дворів у двох районах.

У 2020 році міська влада планує здійснити капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів за 760 адресами у столиці.

Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

Він зазначив, що найбільше адрес, за якими цього року оновлять асфальт, – у Дарницькому та Дніпровському районах (108 та 107 дворів відповідно). Від 72 до 98 прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів заплановано відремонтувати у кожному з інших районів столиці.

«Сьогодні це той напрям роботи, на який міська влада отримує чи не найбільший запит від киян, – зазначив Вячеслав Непоп. – У 2019 році ми взяли найактивніший темп із оновлення столичних дворів та проїздів. Загалом оновили прибудинкові території та внутрішньоквартальні проїзди за 827 адресами».

Лідерами з ремонту асфальтного покриття у 2019 році стали Шевченківський і Солом’янський райони.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Джерело