Реєстрація /

У Києві відкрили Мюнхенський сквер (фото)


Сквер розташований у центрі.

Мер Києва Віталій Кличко разом із Надзвичайним і Повноважним Послом Німеччини Анкою Фельдгузен урочисто відкрили оновлений сквер, який тепер має назву міста-побратима Києва – Мюнхена. Розташований сквер на розі вулиць Дегтярівської та Зоологічної.

«Ми відкриваємо сквер, який носить ім’я нашого міста побратима – Мюнхена! Вже понад 30 років Київ і Мюнхен поєднують дружні стосунки і співпраця. Ми ділимося досвідом у різних сферах: транспортній, науковій, медичній та культурній», – наголосив Віталій Кличко.

Він нагадав, що тільки минулого року, саме за сприянням німецьких друзів, столиця України отримала 6 одиниць протипожежної техніки, яка так необхідна Києву.

«Ви також знаєте, що я часто буваю у Мюнхені. І я помітив, що між нашими містами є велика схожість. Мюнхен, як і Київ, – теж місто парків та скверів, з багатою історією. Парк Хофгарден, Вестпарк, парк палацу Німфенбург. Відомий Олімпійський парк! Сподіваюся, що скоро в Мюнхені з’явиться і Київський парк!» – зазначив Віталій Кличко.

паркпаркпаркпарк

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у парку «Позняки» в Дарницькому районі розпочали будівництво поливо-зрошувальної системи, яка охопить площу близько 5 га та буде розбита на 27 зон.

Джерело