Реєстрація /

У Києві почнуть демонтаж корпусу заводу «Більшовик»

Демонтаж необхідний для будівництва Шулявського моста.

У найближчі два місяці в Києві планують почати демонтаж корпусу заводу «Більшовик» для будівництва на його місці розв'язки Шулявського шляхопроводу. Тестовий проїзд по шляхопроводу обіцяють запустити до початку 2020 року.

Про це повідомив радник мера Києва Максим Бахматов.

«Є вже гроші на демонтаж корпусу заводу. У найближчі два місяці ви побачите, як його будуть розбирати, а до Нового року, за нашими планами, я сподіваюся, ми вже покажемо, що по Шулявському шляхопроводу можна проїхати. Думаю, це буде спочатку в тестовому режимі», – повідомив він.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що на Шулявському шляхопроводі розпочалися роботи з демонтажу. Також металоконструкції прогону Шулявського шляхопроводу 1-2, що біля корпусу заводу «Більшовик», укрупнено на стапелях на 50%. Для цього використано понад 145 тонн металоконструкцій. Після завершення укрупнення прогін буде перевезено та змонтовано у проектне положення. Він стане продовженням встановленого прогону над проспектом Перемоги. Наразі підрядником опрацьовується питання здійснення укрупнення і монтажу відразу двох прогонів 1-2 та 0-1, що стане завершальною стадією влаштування прогонової будови нового шляхопроводу.

Джерело